Джулиана Гани е бременна в седмия месец и е

...
  Джулиана Гани е бременна в седмия месец и е
Коментари Харесай

Куриоз: Няма да повярвате как Джулката разбрала, че е бременна!

 

Джулиана Гани е бременна в седмия месец и е качила едвам 3 кг до момента. Това е ясно в цялата история с бременността на модела и звезда от уеб сериала " Салонът ".

Как обаче е схванала, че е бременна? Оказва се, че историята е повече от комична. Джулката и Илиян отишли дружно на гинеколог, като малко след започването на прегледа лекарят повикал и Илиян в кабинета.

Той почнал да си гледа всякакви неща в телефона, когато дочул, че лекарят ѝ споделя, че... е бременна!

Новината пристигнала като гръм от ясно небе, тъй като Джулката имала извънредно неточен цикъл и подозрения за поликистозни яйчници. Очаквала да ѝ изпишат хапчета, а лекарят ѝ посочил точица на екрана. Тя в началото си помислила, че това е киста.

Впрочем сходна е и историята на модела Александра Петканова. При обзор при доктор тя чула, че има " сакче ", което поради нередовния си цикъл и всички разстройства към него, решила, че е нещо, което би трябвало да лекува. 

Иначе Джулката и Илиян не разкриват към този момент пола на бебето, само че признават, че и двамата са имали желания. Той е желал бебчето да е момче, а тя - момиче. Чие желание ще бъде " задоволено " следва занапред да разберем, макар че те от дълго време са наясно.

А по какъв начин ще роди моделката? Първоначално желала да е секцио, защото чувала, че това е модерният метод. Но пък всички приятелки на Джулката, както и майка ѝ, родили по натурален път. И в този момент е безапелационна - няма по-хубаво от това, което е измислила природата.

 

Освен това бебчето към този момент има определено име. Двамата обаче отхвърлят да го разкрият, тъй като по този начин в последна сметка ще се разкрие и полът на бебето.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР